8 Ocak 2009 Perşembe

siyah ve beyaz
belki karanlık ve aydınlık olmalıydı bu günler sanırsam hava biraz dumanlı aslında karanlık da değil yoğun bi duman var.nedense her yer is kokuyor bütün şehirde doğalgaz kullanılmasına karşın kilometrelerce öteden geliyor bu is bu duman bu karanlık. kimsenin ses çıkaramadığı bi yerden kimsenin dur demek istemediği bi yerden.
bazılarımız aklımızda orası varken sarhoş olamıyo bazılarımız da haklılar demek için birbirini yiyio kim doğru kim yanlış belli değil bi gerçek varsa insanlar ölüyo daha hiç sarhoş olmamış daha hiç aşık olmamış belki de daha dünyaya gelmemiş.
kimsenin bilmediği bi yer orası hiç bir gazetecenin bulunmadığı hiç bir kimsenin dışarı çıkarılmadığı ve burda işgal yok derken kendi bile inanmadığı bi yer.
yıkıntılar arasında hayatta tek tük kalmış çacukların silahlarla oynadığı bi yer orası hayatta kalmak için insanların savaşması ve ölmesi gereken bi yer orası.
sokak lambaları yanmıyor orda gerek de yok her gece zaten havai fişek gösterisi var.bazılarımızın izlerken eğlendiği bazılarızın da görünce kaçmak için delik aradığı bi havai fişek gösterisi.

1 yorum:

MAKTUL dedi ki...

teknik olarak imla ya dikkat edersen çok daha güzel okunur yazı.
gönül olarak benim gönlümü kabarttı gerisi de umrumda değil. gözlerinden öperim...